Jeg har tatt min lille hobby et skritt videre. Har derfor åpnet min lille Brudeglede butikk. Sender varer pr. post mot tillegg. Event.kan varer hentes. For spørsmål, ring tlf: 977 28 905 hverdager etter kl.17.00.

torsdag 1. oktober 2009

Brudepike(r)

Hva er en brudepike?

Brudepiker er vanligvis unge jenter mellom 1-8 år som betyr mye for bruden og brudgommen. Det kan være egne barn, tantebarn, søskenbarn eller venner av familien. De går foran brudeparet langs kirkegulvet med en blomsterkurv full av rose/blomster blader. Disse bladene strøs langs kirkegulvet. En annen mulighet er at brudepikene har en liten miniatyr bukett av brudens. Er brudepikene små kan det være lurt å la dem gå etter brudeparet. Dette for at de ikke skal bli utrygge og føle seg ubekvemme. Dette er også en god løsning om brudeparet ønsker den første store oppmerksomheten først. En annen løsning er å lukke dørene mens brudepiker og eventuell ring bærer går opp kirkegulvet, og så åpne dørene for brudeparet. Dette skaper en stor spenning og forventning til det som skjuler seg bak dørene. Gjør det som passer dere best.

Hvordan velge brudepike?
For noen av dere vil valget være enkelt. Andre kan ha det vanskelig med å velge mellom ulike kandidater. Det er ingen hindring i å ha flere brudepiker. Dette vil bare øke tryggheten og de vil føle seg mer tilpass. Er det en veldig liten brudepike med i gjengen kan det være trygt å ha en hand eller to å holde i.

Forberedelser
Forbred brudepiken(e) på rollen. Ta med brudepikene når dere selv skal på øvelse i kirken. La dem gå langs kirkegulvet å late som de strør rose/blomster blader. Gjerne bare noen få dager før bryllupet slik at det står friskt i minne. Ikke vær nervøs for feil. Om alle rose/blomster bladene kastes i begynnelsen, de løper i stede for å gå eller begynner å grine, synes gjestene dette er søtt.

Klær
Ofte er brudepikene kledd i en miniatyr variasjon av brudens kjole. Velg en kjole som passer godt inn i bryllupet. Er du veldig glad i en spesiell farge? Brudepikekjolene kan representere denne fargen. Ekstra stilig er det om det matcher brudens bukett og dekorasjon ellers i bryllupet. Pass på at kjolen ikke er for lang!

Brudepiker som pynt i kirken
Brudepikene er pynt under vielsen. Sitter de på trappene nedenfor brudeparet pynter det like mye som blomster.

Brudepike kjoler og tilbehør

Kjoler
I min lille butikk har jeg 8 forskjellige brudepike kjoler. De fleste kan bestilles i mange ulike farger. Bl.a. hvit, ivory, rosa, lilla, rød, gull, blå +++

Blomsterkurv og ringpute
Nydelige detaljrike blomsterkurver og ringputer. Velg mellom forskjellige modeller i hvit eller ivory.

Smykke og armbånd
Søte hjerte smykker og armbånd. Velg mellom hvit og ivory

Hårpynt
En rekke med hår klemmer, blomsterpynt, tiara og pyntete strikker.



Bilder av flere Brudegleder produkter finnes på bloggen.
Ring for visning. Varer kan sendes pr. post.





Det søte lille ekstra!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar