Jeg har tatt min lille hobby et skritt videre. Har derfor åpnet min lille Brudeglede butikk. Sender varer pr. post mot tillegg. Event.kan varer hentes. For spørsmål, ring tlf: 977 28 905 hverdager etter kl.17.00.

tirsdag 21. juli 2009

Ringbærer




Hva er en ring bærer?

En ring bærer er vanligvis en gutt mellom 3 og 8 år som betyr mye for bruden og brudgommen. Han er ofte i familie eller en venn av familien. Ring bæreren går ned kirkegulvet med brudepiken, eller like etter. Han kan også gå alene, enten foran eller bak brudeparet. Gifteringene er knyttet til en ring puten.
De som har små barn fra før velger ofte å ha den lille ring bæreren sittende i bestemors fang under vielsen. Først når ringene skal overrekkes går den lille mot alteret. Dette er veldig sterkt, den lille sønnen får en viktig rolle med å levere ringene. Det kan være tøft nok får den lille når foreldrene er midtpunktet og oppmerksomheten rettes mot dem.
Hvordan velge en ring bærer?
Se etter en person som er viktig i livet deres og som vil ta det seriøst. En liten gutt vil sjarmere gjestene i senk, mens en eldre gutt tar jobben mer seriøst og med stil.
Her er det bare å velge etter smak og behag.

Kan ring bæreren være en jente?
Absolutt! Hun kan ha kjole som matcher brudepikene, eller være en av dem. Skal det kun være ring bærer, kan hun ha på en vanlig brudepike kjole, eller en farge som matcher blomstene til bruden. Dette er spesielt stilig om bruden er veldig glad i en spesiell farge.

Nerver
Det kan være lurt å be foreldrene til barnet om å kutte litt ned på sukkerinntaket morgenen før bryllupet. Hehe, kan kanskje hjelpe litt.
Det er lurt å ta med ring bæreren når dere selv og brudepikene er på øvelse i kirken. La han eller hun øve med pute og noen ringer på om det er tilgjengelig. Gjerne bare noen få dager før bryllupet slik at det står friskt i minne. Dette spesielt om ring bæreren er liten.
Det viktigste av alt…..
Husk at jo yngre ring bæreren din er, jo mer må du være forberedt på at ting er greit
UANSETT hva om skjer.
Gjestene synes ofte det bare er veldig sjarmerende om puten plutselig blir snudd opp ned eller den lille kommer med andre spell!
Husk bare å knytte ringene godt på!

Er du perfeksjonist er det nok bedre å velge en eldre ring bærer.

Klær
Mange liker synet av mini brudgommer. Men her er det også bare smak og behag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar