Jeg har tatt min lille hobby et skritt videre. Har derfor åpnet min lille Brudeglede butikk. Sender varer pr. post mot tillegg. Event.kan varer hentes. For spørsmål, ring tlf: 977 28 905 hverdager etter kl.17.00.

torsdag 20. mai 2010

Gjestebok



Gjestebok- et kjekt minne fra bryllupsdagen!

Hvorfor gjestebok?
I tillegg til å være et kjempe kjekt minne hjelper det en til å huske hvem som var i bryllupet.

Det kan være lurt å ha den liggende på et bord med farger/penner/tusjer tilgjengelig. Legg gjerne frem hjerte klistermerker eller lignende. Ekstra stilig er det om du lager plass til bilder av gjestene på sidene (feks. tegne en firkant og skrive photo). En kan legge et engangskamera ved siden av, slik at gjestene selv kan ta bilder. En annen mulighet er å fremkalle bilder som andre har tatt på festen...

Pass på at alle gjester signerer/skriver i gjesteboken. Be toastmasteren om å vise frem gjesteboken og forklare. Toastmasteren bør gjøre dette rett før lufte/røyke pause under middagen. Dette for at middags gjester skriver før kaffe gjester kommer. Pass på at gjesteboken igjen blir vist frem når kaffegjestene er på plass. Dette for at flest mulig skal kunne få skrive en hilsen. Jo flere, jo kjekkere!!!

Hva skriver man?
Alt fra en signatur til en liten hilsen og råd om lykkelig ekteskap...
Noen ber også gjestene å skrive om gode minner de har sammen med brud eller brudgom.

Eksempler:
Lykke til! Dere rocker!
Siri, Anne og Karine

Kjære flotte brudepar!
Aldri har vi sett en så glad brudgom, og bruden var strålende i den nydelige kjolen. Til lykke på veien videre, og husk at det kommer an på hvordan man tar det og ikke hvordan man har det. Kjempeklem fra Mona og Oscar

Hei dere!
Gratulerer så kjempemasse med den store dagen. Emma ser ut som en prinsesse og Kristoffer som prince charming. Det har vært en kjempe kjekk feiring med masse god mat og underholdning. Vi er veldig veldig glad i dere. Kjempe gode klemmer og gratulasjoner fra oss. Håper dere snart får barn som Lucas kan leke med:).
Ellen & Knut

Kjære dere!
Hurra for dere på den store dag!
Vi har gledet oss veldig til denne dagen, dere er flotte sammen!
Ønsker alt godt for fremtiden.
Hilsen tante Louise og onkel Emil

Brudegleder har flotte gjestebøker. Velg mellom hvit med sølv eller hvit med gull.
GJESTEBOK- Et MUST på bryllupsdagen!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar